Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 februarie 2012

2012-2020 O lume mai buna pentru copii nostri! Reducerea CO2!



Cea mai mare afacere, ce se extinde continuu datorita interesului pentru Certificate Credit Carbon. Este important sa ocupati un loc in fata unor tari care se vor inscrie din 2012 ca Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Germania, etc.
In afara de castigul ce se poate realiza direct din vanzarea certificatelor cumparand de ex. acum cu 2,6 Euro/certificat si vanzand direct cu 6 Euro peste 12 sapatamani timpul minim de pastare in sistem.
Se pot castiga comisioane pe care firma CC Denmark le plateste pentru munca pe care o faci de a aduce prietenii in sistem:

1. Bonus de recomandare -10% din valoarea pachetului celui pe care l-ai inscris tu.
2.Comision de echipa,intrucat se formeaza prin sistemul binar doua echipe,vor rezulta intr-o saptamana, o echipa mai mica in stanga de ex. care a realizat 20.000 Euro si o echipa in dreapta care a rulat o suma de 30.000 Euro.
Tu vei lua 10% din rulajul echipei mai mici adica 2000 Euro (20.000×10%).
Deci acest comision se ia 10% din rulajul echipei celei mai mici intr-o saptamana, fara a depasi 40.000 Euro saptamanal.
3. Comision de generatie pe diferite trepte in adancime. 10% din castigul realizat de pe treapta I-a de sub tine, 8% din castigul realizat de cel de pe treapta a II-a s.am.d. Sunt 6 trepte de generatie din care se mai poate castiga 6%, 4%, 2%,1%.
4.Bonus de conducere pentru conducatorii de echipe sunt 8 clase de conducere, cel care realizeza 400.000 Euro cu echipa sa este in clasa 5-a si beneficiaza de o excursie in Caraibe. La 4.000.000 Euro cu echipa, este in clasa 7-a, primeste un apartament, etc.

Inscrierea este gratuita pentru un cod in companie ,urmand ca sa va hotarati ce pachet veti lua (cel de 1200 Euro este cel mai bun) dupa ce accesati office personal:
Username:- Alegeti un nume de utilizator ex. profitco2
Password:
Confirm password:
Email:
Title:
First name(Prenumele):
Last name(Numele de familie):
Country(Tara):
Birthday(Data nasterii):
Contact Phone:
Address:
City:
Postal Code:
3. AM DECIS PACHETUL IN EURO PE CARE IL INREGISTRAM, MERGEM LA BANCA SI DEPUNEM BANII PE :
Nume: CC Denmark ApS (Botanoo.com).
Datele bancii le voi trimite atunci cand vei plati la banca. Va trebui sa discutam daca informatia prezinta interes.
Inscriere accesand link-ul http://www.botanoo.com/artsilv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru detalii
Nume Prenume
E-mail
Telefon