Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 aprilie 2012

Noutati afacere


Presupun că şi tu esti de acord cu următoarea idee că în viaţă un lucru este sigur:  avem nevoie de schimbare.
De multe ori trăim schimbările ca şi cum ar fi catastrofale, ne e frică de ele, dar, de fapt schimbările aduc şi cele mai mari oportunităţi.
Când  ne recunoaştem propriile gânduri negative formate despre noi înşine şi despre lumea înconjurătoare ,vom avea şi echilibrul de care avem nevoie în viaţa noastră şi vom descoperii drumul pe care trebuie să păşim.
Cum şi în viaţa de zi cu zi totul se schimbă, aşa se întâmplă şi în viaţa companiei noastre,aceste schimbări sunt constante şi asta din momentul naşterii misiunii  noastre şi până la finalizarea ei.
În momentul de faţă am ajuns la o răscruce de drum, despre  care credem noi că va ajuta foarte mult la dezvoltarea şi  îndeplinirea scopului nostru comun.
Scopul nostru principal este, ca în comunitatea Botanoo să fim înconjuraţi de oameni care văd în compania noastră o oportunitate pe termen lung, şi la fel de important este ca fiecare dintre noi  să vadă şi realizarea personală prin intermediul parteneriatului nostru.

Noul sistem este în prezent sub programare şi testare.
În acest sens vă va ajuta seminarul următor care va avea loc în Budapesta, pe 15 Aprilie în Centrul de conferinţe SYMA. Pentru detalii afacere  va rog sa lasati un comentariu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru detalii
Nume Prenume
E-mail
Telefon