Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Google verde - clasament de top


 Afacerea ta de carbon credite http://www.botanoo.com/artene  Conferinta online, solicita link pentru sala.
Pentru informare studiati: http://www.ourclimate.eu/ourclimate/ourclimate/int.aspx

Gigantul motor de căutare Google este  cea mai verde companie de IT, spune  organismul Greenpeace International campanie de mediu. Google a depăşit în chip de producător şi de Cisco electronice firma Ericsson, în ultimul Cool IT liderilor,  a anuntat Greenpeace International .

Al cincilea anual cool Clasamentul de top dispune de 21 de companii de IT si ocupa locul acestora în funcţie de energia lor curată potentialul de lider, adoptarea de soluţii de energie nepoluante şi influenţa potenţială.

Google a câştigat teren pentru a investi în energia regenerabilă şi susţinerea mai puternică a politicii americane de energie curată şi de creştere a obiectivului Uniunii Europene de gaze cu efect de seră la 30% până în 2020.

Gary Cook, Greenpeace International analist IT, spune, "gigantii Technology au o şansă reală de a folosi puterea şi influenţa lor pentru a schimba modul în care vom produce şi de a folosi energie - Google se află în fruntea tabelului , deoarece  pune banii în  pompare de investiţii în surse regenerabile de energie.

"Sectorul IT  ia în considerare si transmite păstrarea mult prea liniştit în timp ce industria energetică murdara continuă să exercite o influenţă atât asupra procesului politic şi a pieţelor financiare".

Dar, Google, Cisco, Dell şi toate s-au remarcat pentru utilizarea mai mult de 20% energie regenerabilă în stare de funcţionare operaţiunile lor. Compania japoneza de telecomunicatii Softbank a obţinut cel mai mare scor de advocacy politic vreodată pentru trecerea rapidă a acestuia departe de putere nucleară faţă de energia din surse regenerabile. Oracle a avut cel mai mic clasament general din cauza faptului că nu a divulgat utilizarea energiei din surse regenerabile sau murdar.
Greenpeace este un organism independent de campanie la nivel mondial care are ca scop de a schimba atitudini şi comportamente pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.


Cererea de energie din centrele de date şi de telecomunicaţii, care computing "cloud" Puterea este în creştere şi mare parte din ea provine de la "murdar" de furnizori, cum ar fi motorina şi cărbune, spune Greenpeace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru detalii
Nume Prenume
E-mail
Telefon