Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iunie 2012


Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc în fiecare an pe data de 5 iunie, zi în care oamenii de pe întreg pământul sărbătoresc natura prin participarea la diverse acţiuni şi evenimente de prevenire, informare şi conştientizare asupra problemelor de ocrotire a mediului înconjurător.

atrage atentia oamenilor asupra problemelor de . Marcarea Zilei Mondiale a Mediului reprezinta un binevenit semnal si un indemn de a actiona unitar pentru salvarea patrimoniului nostru natural, pe care avem datoria de a-l lasa nealterat generatiilor viitoare. Problemele ecologice cu care omenirea se confrunta in aceste timpuri sunt arhicunoscute si mediatizate. Mediul inconjurator joaca un rol deosebit de important in bunastarea vietii fiecarui dintre noi.
Logo –ul din acest an , al 40 – lea an , ales de UNEP, pentru a marca acest eveniment „Economia verde. Te include si pe tine?”

Carbon credit brokers and business opportunity to make an impact and earning money at the same time by doing good for the envionment and the rainforest.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru detalii
Nume Prenume
E-mail
Telefon